mandag 21. desember 2009

Snart er julen her...I sofakroken har jeg hengt opp denne knaggrekken, med bilde, en liten kurv, og skilt med teksten julefryd! Det ble veldig stemningsskapende!
Kjenner at jeg begynner å bli litt stressa nå, skulle egentlig ha kommet i gang med litt mer julepynting.. men får håpe på at jeg får litt tid til det i morgen, før jeg skal på jobben!ENDELIG fikk jeg tak i kirkestaken fra house doctor..(takket være Christinas LÅVEBUTIKK nok en gang, TUSEN TAKK).. den er så nydelig og så stemningsskapende.. den pryder inngangen til stuen..
Så gjorde jeg et kupp da jeg var i Gjøvik, og fikk kjøpt det gamle herlige bildet, med den gamle rammen på! Skatt! :)Stemningsbilde fra stuen!Og så fikk jeg endelig tid til å lage meg de grankransene som jeg hadde planer om å få ferdig før jul! Nå henger de fint på vitrineskapet. Lagde også en som henger på ventilatorhetten på kjøkkene. Ble en lun og god julefølelse av disse!
Det er så koselig å ta seg tid til å sette seg ned å lage noen dekorasjoner selv, med litt julmusikk og levendelys blir det en koselig atmosfære.


Klem fra Svingen!

5 kommentarer:

 1. Så fine kranser du har laget - det må jeg prøve meg på, men jeg får lagre det til neste jul... Nå er jeg klar - nå skal jeg bare nyte - koser meg med å hoppe litt rundt i blogger og din var vakker!
  God jul, og takk for besøket.
  HIlde

  SvarSlett
 2. Fine stemningsbilder, og alltid fint med selvlagde kranser..Ville bare innom å ønske deg og dine en riktig god jul, klems...

  SvarSlett
 3. Solveig is dreaming about a white christmas <3

  Nydelig som alltid :)

  Juleklem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Stemningsfulle bilder fra deg. Kransene var kjempefine!
  En riktig God Jul til deg og dine! klem Vibeke

  SvarSlett
 5. Hei:)
  Så skjønn julestemning det var her. Vakkert du har gjort det.
  Ønsker deg og dine en fortsatt gledelig jul.
  Stor juleklem fra meg:)

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)