fredag 18. desember 2009

Gjøvik tur, huset på landet og Gjøvik gård!


Huset på landet.

Jeg og min lille familie tok turen til tante, onkel og mine søskenbarn på Gjøvik. Der ble det noen interiør besøk... Vi var på den sjarmerende interiørbutikken HUSET PÅ LANDET (Peder balkes hus).
Velkomsten vi fikk da vi kom på trappen på huset på landet. Så koselig! Her var det masse fint, og en nydelig atmosfære. :) Annbefales på det sterkeste!http://www.husetpålandet.no/

Så fikk jeg tid til å hjelpe min snille tante Anne, med hennes interiør.
Vi var også på Gjøvik Gård(finstua interiør), men der glemte jeg helt å ta bilder desverre. Det var en nydelig og sjarmeredne interiørbutikk og kaffe. Der hadde vi bedre tid, og fikk handlet masse fint !På de to siste bildene er fra tantes stue. Der jeg har dekorert en stige! Dere må ikke glemme å se på den nydelige madonnaen med barn på veggen. Den var hun så heldig å finne av en dame som sto å solgte skatter på cc.
Så dro jeg inn en gammel benk som har stått ute i all slags vær og vind. legg merke til patinaen :)
Den dekorerte jeg med speil, krans, kurver, pledd og lykter. Og en søt kurv med ved i!Da er det fredag igjen, den skal nytes med min lille familie.. med syssler som litt vasking, julepyntig og baking!

Klem fra oss i svingen!

3 kommentarer:

 1. Jeg skal ta en titt inn på nettsiden. For her så det kjempe fint ut!!!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 2. Sååå masse fint:)Herlige detaljar:)
  Ønsker deg ei kos helg:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Så ut som et flott sted, ja.
  Så flott det var med den gamle benken. Herlig :) Den gamle stigen var også sjarmfull! Fortsatt god førjulshelg! Vibeke :)

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)