mandag 19. oktober 2009

Trappa og avslappingsplassen!

Kjede med clips!! nydelig! Jeg valgte å bruke kjedet til familiebilder! Dette henger nede i trappgangen! Her sitter jeg ofte og blogger, nede i gangen! Før var dette rommet kledd med skåper og klær.. men det var ikke så praktisk og heller ikke noe særlig koselig å komme ned trappa å se på alle klærne og utstyre som var over alt. Nå er det blitt malt,fått nytt gulv, og blitt til et allrom for hele familien. Her kan barna leke, mor kan blogge og far kan slappe av med datasurfing han også! Har også ordnet oss med ovnfyring her nede, og med det ble rommet mye mer brukt! Herlig!! (alle klærne har fått seg et nytt rom ved badet, det var mye mer praktisk for vår del)


Et oversiktsbilde fra trappa.. her har min kjære lagd et bilde av tapetet som er på den ene kjøkkenveggen! En lyskrone måtte det også være i trappa!!

Syns det er veldig koselig med noen kommentarer fra dere som er innom og titter! Velkommen til nye bloggfølgere også! :)
Mandagsklem Fra Solveig!

4 kommentarer:

 1. Den ideen med kjede og familiebildene var jo kjempe smart også så fint det ble. Likte både lysekronen og det nye allrommet deres! klem Vibeke :-)

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har det nede i gangen;)
  Liker den lysekronen din!
  Klem

  SvarSlett
 3. For en nydelig blogg dette var da, har ikke vært her før, men her likte jeg meg, slenger meg med som følger. Koselig plass du hadde å sitte å blogge.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 4. For en skjønn stemning det var på avslapningsstedet ditt!!! Og en nydelig lysekrone. Takker for titten på en koselig blogg :)

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)