søndag 20. mai 2012

Summer feeling...


.. på soverommet vårt!
Sengetøy fra KID, hvit og rosa stripete!
 Og mitt herlige Oldemor teppe ligger nå fint på  sengen!

Er så glad i det teppet!

Og i bak-kant ser dere så vidt den gamle sofaen som står her inne!


To gamle nattbord på hver sin side av sengen, ulike men dog så sjarmerende!


Det er ikke så mye som skal til for å få sommer feelig i et rom :)

En annen ting: Jeg vurderer å avslutte bloggingen!
Det er så mange fordommer rundt om desverre!
Og til dere som tror at det er ryddig og i orden her til en hver tid, så må dere tro om igjen.
Men jeg ønsker ikke å vise frem rotet vårt, for ja, rot har vi her hos oss også!
Jeg liker heller å skrive om positive ting, enn å skrive onm dårlige dager ( På dårlige dager, da blogger jeg altså ikke) :) Hihi!!

Som dere vet, så har jeg fått meg en liten stilling hos SOLHAUG INTERIØR, der jobber jeg for tiden med å lage NETTBUTIKK!! Så spennende, men så tidkrevende! Å SÅÅÅ ARTIG!

Så følg med!!

Litt positivitet, der på slutten altså! :)
Nå skal jeg tenke over saken litt så får vi se!

Ha en fin ny uke!

Klemmer til deg!

Photobucket

21 kommentarer:

 1. Nyyydelig og vårlig soverom! :D

  Jeg skjønner tankene dine, men jeg syns ikke andre skal ødelegge bloggingen din med sine fordommer, hvis du liker det :) Folk er sjalu, og en smule dumme...

  For de fleste birde jo skjønne at man IKKE blir inspirert av alle andres rot, for det har man jo i grunn nok av selv.. Nei, man vil jo se fint interiør, og gjerne gode løsninger på hvordan man skal få orden.. :)

  Lykke til med ny jobb :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg vennen!
  Uff, så leit å høre at du vurderer å slutte å blogge!!! Som jeg har fortalt deg så mange ganger tidligere, ble bloggen din fort en favoritt hos meg - elsker å titte innom deg, og bli inspirert av de flotte bildene fra hjemmet ditt! Synd at enkeltpersoner må prøve å ødelegge, og da sikkert på grunn av misunnelse! Håper at du kanskje likevel ønsker å fortsette å blogge - da blir iallfall jeg, og mange med meg veldig, veldig glad...!

  Ønsker deg en fin søndagskveld, og en flott kommende uke!

  Mange goklemmer fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Jeg synes du har en veldig fin blogg, Solveig, og alle forstår at folk ikke legger ut bilde av huset sitt når det er rotete. Håper du fortsetter, men forstår godt hva du mener. Janteloven er dessverre stor, Solveig... "Du skal ikke tro du er noe" og ikke stikke nesen sin frem.
  Mvh Anita Gj. Lindvåg

  SvarSlett
 4. For et nydelig soverom, fantastiske sommerlige bilder :)
  Enig i at bloggen skal være en positiv plass og det er ingen som har det perfekt 24 timer i døgnet, og det er jo som du sier...vi viser ikke rotet vårt...det gjør værtfall ikke jeg :)
  Håper virkelig du fortsetter å blogge, for du er super flink :)

  Ha en fin uke :)

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 5. Det var et utrolig flott sengeteppe :)
  Elsker slike gamle, gode tepper.
  På vår seng ligger et nydelig heklet ett, som min manns bestemor har laget til oss :)Er kjempeglad i det.

  Og du,jeg er sikker på at nesten alle her inne er klar over at vi som blogger ikke har noe helt unikt hjem, som skinner og er ryddig bestandig. Og er de så trangsynte, så får de slutte å lese blogger da!

  Ønsker deg en strålende uke!

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig sommer rom:) Håper bare sommertempen kommer også nå etterhvert:)

  Det er synd om du slutter å blogge da:( Ikke bry deg med dem som er misunnelige, men gled deg heller over alle flotte leser du har:)

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 7. Vakkert soverom og nydelig hekleteppe :)

  Jeg håper virkelig du fortsetter - jeg kommer til å savne deg og innleggene dine stort!

  Helt enig - selvsagt blogger vi om ryddige stedene - detaljbilder er ypperlige på en "rotete" dag ;) Hos oss er det jevn over rot, må bli sånn med barn og mange jern i ilden.. Tenkte lys og kos veier opp for det!

  Gjør det som er riktig for sgw - men jeg håper du blir skjønne!

  Stor klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Håper virkelig du fortsetter å blogge.
  Er veldig glad i bloggen din, og alt det fine du viser frem.
  Jeg har det på samme måte, tar ikke bilder av rot, eller forteller noe negativt i bloggen min.( skyver rotet bare litt til siden, å knipser i vei)
  Ha en fin kveld videre!
  Klem fra Mari

  SvarSlett
 9. Hei hei. :o)

  Så koselig det ble da, å ja det teppet ditt er kjempelekkert. Har et sånt hekleteppe selv å det er fra min bestemor eller noe, å er så glad i det. :o)

  Ha en super uke.

  Klem Simone :o)))

  SvarSlett
 10. Vakkert soverom! Som alt annet:)) Tror jeg må lage litt sommer inne på vårt soverom og snart:) Leit å høre at du vuderer å slutte! Håper du ikke gjør det pga negativitet! Ikke bry deg om sånnt:)) men skjønner at du har en hektisk hverdag ja! Gratulerer med ny jobb! Håper på å få se deg (lese deg:P) fremover og:))

  Klem

  SvarSlett
 11. Utrolig lekkert soverom♥
  nydelige detaljer.. kunne ønske mitt så like lekkert ut.. en dag skal jeg også få fint soverom :P hehe

  Ha en fin uke,
  Klem Jatte♥:)

  SvarSlett
 12. Helt nydelig sommerfølelse på soverommet ditt! du er så flink til å få rommet til å se totalt forandret ut etter årstidene! Og nå fikk jeg klump i magen her, Solveig! Jeg håper IKKE du slutter å blogge!! Du er en av de jeg har fulgt lengst, og den jeg har hatt mest "kontakt" med her inne. jeg elsker bloggen din og kommer til å savne den helt forferdelig om den blir borte:(

  selvfølgelig skal du blogge hvis du vil, og ingen kan tvinge deg, men jeg synes det er veldig synd hvis du må gi opp noe du gleder deg over pga negativitet og sikkert en god slump missunnelse!! Jeg har antagelig det mest rotete og upraktiske huset i bygda, men det er jo ikke det vi viser fram... Vi blogger om de små gledene i hverdagen, og det vi selv blir glade av å se på! Så deler vi disse gledene med folk som har samme interesse. Hvis dette støter noen på noe slags vis, får de la være å lese!
  Håper du finner en balanse mellom å blogge mindre så du får mer tid til andre ting, men at du fortsetter å å vise oss bilder og dele din hjertevarme skildring av hverdagsgledene innimellom:)

  Stor klem fra Hanne:) som gleder seg veldig til ny nettbutikk...

  SvarSlett
 13. Underbara bilder från ditt fina sovrum!!!
  Härlig atmosfär!
  Nej vad tråkigt att du skall sluta blogga,,,
  Hoppas du ångrar dej!
  Ha en fin vecka
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 14. Koselig der på soverommet deres.
  ha en fin ny uke der oppe...
  klemklem

  SvarSlett
 15. Gratulerer med ny jobb! Skjønner godt tida ikke strekker til alltid, og blogging skal være lystbetont.
  Klart det ikke har noe for seg å blogge rotet, hvem gjør vel det, så her må det være kongelig misunnelse ute og går.
  Jeg håper du lar bloggen være her, så blogger du ved tid og lyst..og gir blaffen i de som surmuler!
  Ha ei fin uke, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 16. Du har ett underbart fint sovrum, så
  snyggt med ljuslila sängkläder. Och så
  klart man inte fotar sina ostädade rum, det
  tror jag ingen bloggare gör. Och såklart du
  ska blogga vidare, såna där kommentarer som jag
  gissar att du fått, såna får man. Jag har också
  fått såna, men dom ska ju inte få förstöra en rolig
  hobby för oss. Heja Solveig, stå på dig
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 17. God dag. ;o)

  Glemte jo helt å svare ang den kurvgreia. :p Vil gjerne ha den ja, men hva er prisen på den? :o)

  Ha en super dag i solen.

  Klem Simone :o)))

  SvarSlett
 18. Neeeeei Solveig, du må ikke slutte å blogge :( Hoff, det er så dumt at folk ikke forstår at bloggere ikke blogger om rotet sitt, men om det som gir oss glede i hverdagen, og som gir (ihvertfall meg) inspirasjon til å styre og stulle her hjemme! Alle med litt vett i huet skjønner jo at det ikke er strigla hjemme hos deg (eller meg) til enhver tid. Hev deg og fortsett bloggingen! Stor mandagsklem fra Merethe.

  SvarSlett
 19. Hei Solveig!

  Jeg har lest bloggen din en stund, men tror ikke jeg har kommentert noe enda...ikke så flink til det. Synes det var så gøy å finne bloggen din, ettersom vi har gått på Dronning Maud sammen:) Har selv begynt å blogge, men har bare akkurat kommet i gang og er ikke i nærheten av noen stor blogger, men litt gøy er det da. Håper ikke du slutter med bloggingen, har blitt veldig inspirert av å lese, og synes du har et fantastisk flott hjem, samtidig som du skriver på en så innlevende og fin måte! Blogg når du føler for det og bry deg for all del IKKE om de som er negative- ser det er veldig mange positive her ute:)
  Klem fra Kristin Mjølhus (om du husker meg;)

  SvarSlett
 20. Interiør er gøy og for meg som veeeldig interiørinteressert så er bloggene et fint tilskudd til blader og det er det å se hvordan andre ordner ting som er moro. Det inspirerer. Selv har jeg ikke veldig mange rundt meg med samme intensitet i interessen for å si det sånn ;-) Det vil nok alltid være noen som bryr seg, men de kan faktisk la være å gå inn på sida. Selv er det noen blogger jeg blir lei i blant og noen blir helt glemt til fordel for andre. Litt visning av og til av bittelitt hverdagsrot får oss til å huske at det faktisk er vanlige damer som blogger :-) Jeg husker en av de første bloggene jeg oppdaget, det var absolutt ingen "hvit" blogg, men farger og brukt og det var et rotete kjøkken, men en ser alle detaljer og hvordan løsninger folk har funnet. Jeg har fortsatt et bilde av det kjøkkenet i hodet, men husker dessverre ikke navn. Og jeg vil være ærlig å si at det er enkelte uttrykk jeg syns blir forslitte i bloggverdenen og som kan få meg til å dettte av lasset, men byr en bittelitt på seg selv så henger ihvertfall jeg på :-) Jane

  SvarSlett
 21. For en fantastisk blogg du har!!! Og så masse fin inspirasjon til oss andre interiørfrelste.. Bry deg ikke om hva andre syns, oftes er det ren sjalusi ute og går.
  Ha en fin sommer!

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)