mandag 18. januar 2010

En titt på mitt kjøkken!

Her er en samling av ulike lysestaker.. liker så godt blandingen av sølv, zink, hvit og svart! Ulike lysestaker står nå på kjøkkenbordet og lyser så FINT!


På kjøkkenbenken.. Liker så godt blandingen av nytt og gammelt. Det er med på å sette et personlig preg på interiøret her hjemme hos oss!Har flyttet om på kjøkkenet idag, flyttet på kjøkkenbord og stoler!
Er så fornøyd med de ulike gamle stolene, i blanding med SMÅ guttenes tripptrapp stoler.. som også er blitt hvite!!

Etter middagen skal jeg ta en tur innom blomsterbutikken og kjøpe meg en nydelig potterose i sart rosa farge, å ha i suppeterinen. :)

Fra en annen vinkel.. se på den NYDELIGE lyskronen som jeg fikk kjøpt av Wenche, som eier AN ANGEL BY MY SIDE! på halsa! Annbefaler å ta dere en tur innom den sjarmerende butikken!Det var jeg som skulle ro ned med maling og oppussing her hjemme i år.. har allerde begynt å snuse på ting som MÅ forandres.. å det helst litt kvikt!! HAHA.. er det noen flere som kjenner seg igjen?
Nå skal toast fargen som er rundt vinduene på kjøkkenet vekk, SNART! De skal få seg en runde med hvite malig, så skal lampene ned, og gardinene.. for min kjære skal nemmelig lage noen hyller i hvert vindu ;)

Så SKAL soverommet få seg en overhaling.. Har en gammel dør(eller har snakket med en dame som har en gammel dør så jeg skal få se på) som skal inn dit, et gammelt skap som skal malest hvit, og så har jeg masse av bilder av barna og venner som skal opp på fotoveggen på rommet. NÅ må jeg bare få ut fingeren og begynne SNART!!

Et annet rom som skal få seg en overhaling er BADET! Vi pusset det opp da vi flyttet hit for snart 5 år siden. Da var jeg såååå fornøyd. Men nå er jeg ikke riktig så IVRIG!!

Men med maling av tak og lister, ny lyskrone ved speilet, nye gardiner fra JDL og ny BADEmatte fra JDL så skal badet BLI MANGE hakk bedre. Da blir det også vist her på bloggen!

Men som dere skjønner så må jeg ta en ting om gangen, så dere må bare smøre dere med tolmodighet! Eller det er det vel jeg som må.. ALT skulle HA skjedd med det samme!
HÅPER at det er flere som er sånn som meg.. for mannen i huset kan bli litt oppgitt av og til! Men sånn er det vel, å være sammen med en interiør GAL dame!

Ønsker alle en fin ukestart!
Klem Solveig

7 kommentarer:

 1. Flott kjøkken!
  Høres ut som du har litt av hvert å henge fingrene i fremover ;)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Du er sååå flink med hjemmet ditt att!!
  Nydelig alt! God smak;)
  Jeg å kunne tenkt meg badet litt anerledes nå ,men heldigvis er det bare å forandre interiøret av og til!!
  Nattaklem!!

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har ikke flere enn disse, men jeg kan kanskje skaffe? Send meg en mail på:

  stine_johnsen_88@hotmail.com

  så kan vi snakke om det :)

  Stine

  SvarSlett
 4. Så herlig blogg dette var,glad jeg hoppet innom!Liker utrolig godt stolblandingen din i hvitt!Jeg er klar for en lopperunde til våren,for å finne fine malbare stoler til spisestua!
  Ha en fin dag!
  Janne

  SvarSlett
 5. Masse fine bilder som alltid :) gøy å følge med! :-) :-)

  Gleder meg til å se badebilder. Der har jeg ikke vært innpå så jeg har no idea om hvorodan det ser ut! :) :)

  Ha en fin dag! Møtes snart igjen :) :)

  klem.

  SvarSlett
 6. Å for eit herleg kjøken!!!
  Så masse flotte detaljar:)
  Likte veldig godt måten du har blanda stolane til ikeabordet(eg har også dette bordet:)
  LEKKERT hos deg:)
  Å krakken med blondekappe....NYDELIG:)
  Tusen takk for gode ord frå deg:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 7. Så koselig kjøkken du har! Hege

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)