søndag 1. november 2009

Søndagskveld

Stemning ute på trappa ikveld.. Sitter nå å venter på at min kjære og småguttene skal komme hjem. Vi skal kose oss med hjemmebakt pizza.. namm.. det skal bli godt det!

Er ganske hektisk her om dagene, samboeren driver på med hytten, og jobber masse overtid, mens jeg er hjemme med guttene, samt at jeg driver på som konsulent i Casa Interiør.. Masse fint i den nye høst katalogen! Skal se om jeg får tatt noen bilder av produktene en dag :) Syns det er sååå koselig med levende lys i lykter ute på trappen!

Det er også stemning inne i kveld.. koser meg med vedfyring og masse levendelys!
Oppusset skap som står ved kjøkkenet.. (det er masse nytt på tur inn på kjøkkenet, så dit skal dere får være med inn når ting begynner og komme på plass)..

Stemningsbilde fra stuen i kveld..

Glasskapet mitt, med mange fine skatter, lysranke og nydelige hjerter!!Jeg syns det er koselig at så mange er innom og titter.. koselig om dere slenger med en kommentar til meg også, artig å se hvem dere er! :)
Søndagsklem fra Solveig!


6 kommentarer:

 1. Koselige stemningsbilder du viser i kveld;)
  Kos deg videre;)

  SvarSlett
 2. åå:) kos deg videre med familien i gode omgivelser;) Du har masse gode ideer, som jeg av og til snapper litt opp...hehe..
  Har blitt bitt av basillen av loppis, og gjenbruk.. Er stadig vekk i stjørdal og leter etter skatter!!:)

  SvarSlett
 3. Kjempe nydelige og koselige stemningsbilder...
  Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Åh!så lekkert!Veldig stemningsfullt:)

  SvarSlett
 5. Nydelige stemningsbilder:)

  SvarSlett
 6. Så koselig du har det. Elsker levende lys i lykter ute og så koselig du har gjort det med skinnfelle ved siden av… Takker også for koselig hilsen inne på siden min, kjempekjekt. Ønsker deg en riktig fin kveld. Klem, Mette

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)