fredag 20. mai 2011

God Fredag og noen tanker...


Kommer noen bilder fra stuen i kveld!!

Dere begynner vel å bli lei denne stua nå...
Det er vel dette jeg har noen tanker rundt!

Er kommet frem til at jeg har lite å vise frem for tiden...
Etter at jeg begynte å blogge for snart 2 år siden, higer jeg hele tiden etter noe nytt og vise, ny inspirasjon og følelsen av det å være forrnøyd med det man har!

Har vært inne på tanken med å slutte å blogge, men så er det så mange koselige bekjentsskaper her inne som jeg kommer til å savne om jeg slutter!
Så dere får bare holde ut mine repitasjoner!

Her i huset står ting litt på vent, er en del ting som skal gjøre fremover, som det å male gulvene, få paneltak, Sander`s rom skal også fikses og ikke minst ny ytterdør!
Pluss at vi skal male en del på badet og male baderomsinnredningen!

Så har vi en hage som også trenger seg en overhaling!
Så her er det bare å brette opp armene og begynne...men tiltakslysten er ikke på topp!
Håper den kommer seg snart! :)


Da jeg kom hjem fra jobben i kveld, har mannen og guttene lagd taco og tent lys til jeg kom hjem!
Så nå ligger jeg i sjeselongen og er stappe mett og skal kose meg med boligpluss og slappe av litt, før jeg tar kvelden!
Har ikke tatt helg enda, morgen er det en ny og trivelig jobbdag i Huset!


God Helg allesammen!
Klem fra:

Photobucket

17 kommentarer:

 1. Nei nei, du må ikke slutte å blogge. Er titt å ofte inne å kikker hos deg. Men alle har vel en laber stund når det gjelder blogging!! det har jeg til tider, men det er så mye koseligt her inne. Ha en fin helg

  SvarSlett
 2. Hei og god fredagskveld, Solveig :)
  Nydelige bilder som alltid her hos deg ღ og bilder fra ditt vakre hjem blir man ikke lei av… Håper du fortsetter å blogge. Likte så godt den flotte sølvkanna med roser i, såååå skjønn… Kjenner meg godt igjen når det gjelder tiltakslysten og det å få ting gjort, til tider er det ikke så lett :) Må være koselig å komme hjem fra jobb til levende lys og god mat *lykke* Ønsker deg en fin, fin kveld videre og helg. Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. God kveld;)
  Jeg elsker bloggen din og bildene dine;))
  Du må aldri slutte ♥
  Selv om du viser stuen mye i perioder, er det fra forskjellige vinkler og med små detaljer som er byttet ut, tenker aldri at det er kjedelig jeg;))

  Og så herlig med gutter i heimen som lager Taco til du kommer hjem ♥

  Ha en finfin helg!

  KLem LIne

  SvarSlett
 4. Ingen fare, jeg blir ikke lei :)
  Det hender jeg er innom å leser eldre innlegg også, flere ganger.
  Du inspirerer mer enn du tror! :)
  Håper ikke du slutter å blogge!
  Ønsker deg en fin kveld. :)

  SvarSlett
 5. Jeg kjenner godt igjen følelsen, men slapp av, med den lekre bloggen og hjemmet ditt så er det umulig å bli lei! Kan ikke se meg mett på bildene dine og det er mye inspirasjon å fine her hos deg:)
  Så bare fortsett som du gjør du, for så lenge ikke du blir lei, så blir iallefall ikke jeg det!

  Ha en flott helg!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 6. Hei på deg!

  Du har ett NYDELIG hjem så man blir ikke lei, men jeg skjønner deg - jeg føler jeg viser det samme hele tiden jeg også, men håper å få gjort litt i løpet av sommeren både ute og inne, så får jeg kanskje litt nye ting og blogge om ;)

  Kos deg på jobb imorgen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 7. Du har en vakker stue, så hvorfor ikke vise den frem litt ofte? :D Har nettopp funnet bloggen din jeg. Og vil gjerne at du forsetter:)

  Nydelig salongbord forresten! Hva står skrevet på det?

  Klem

  SvarSlett
 8. Synes det høres ut som du har mye å blogge om framover jeg:)

  Håper du får en fin helg Solveig!
  Klem Anita

  SvarSlett
 9. Jeg syns også det høres ut som du har bloggmateriale en stund fremover;)
  Har det slik innimellom jeg og, av og til føles det bare helt tomt. Det nytter jo ikke å forandre hus og hjem hele tiden bare for å ha noe å blogge om heller...;P
  Håper virkelig du ikke slutter å blogge!!

  klem

  SvarSlett
 10. Nei du må ikke slutte å blogge!! du har ett vakkert hjem med mange fine detaljer som er nye for oss vettu.
  Har selv vurdert å slutte å blogge.. blir litt kjedelig innimellom(spes for at jeg har syblogg) men så blir det til at jeg fortsetter.
  Gleder oss til å se mer hva du finner på :)
  Høres jo ut som du har hendene fulle med prosjekter fremover ;)
  Ha en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 11. Elsker stua di og alle dine vakre bilder!!!
  Ha en flott helg!!!
  Mange klemmer fra Lena

  SvarSlett
 12. Hei på deg :)
  Blir vel ikke lei av å se de nydelige bildene av det vakre hjemmet ditt :))
  Syns du har det såå fint :)
  Men kjenner til den tanken at man liksom må prøve å få noe nytt å blogge om, er ikke helt på topp jeg heller men må bare ta tiden til hjelp å roe litt ned innimellom så håper jeg energien kommer til oss begge :))

  Ha en fin lørdag
  Klem Mette :)

  SvarSlett
 13. Hei! Jeg har vel fulgt deg nesten helt fra starten, selv om jeg begynte å blogge først nå. Og jeg er ikke lei av stua di;)
  Tror det er litt av minuset med å blogge at man stadig higer etter noe å blogge om, men samtidig kan man snu det på hodet å si at det er et lite spark i rumpa til å få ting gjort.. Jeg føler på det samme enda jeg er helt i startfasen. Her i huset kommer det til å skje mye spennende etterhvert, men føler at jeg må prøve å holde på leserne til det skjer noe stort! Ikke lett alltid, men jeg håper du ikke legger bloggen helt på hylla for da vil jeg savne deg!
  Håper du får en fin søndag!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 14. Ikkje lenge sidan eg oppdaga bloggen din. Den er kjempefin - med masse inspirasjon. Du må for all del ikkje slutte. Det må vel vera heilt ok å ikkje alltid ha tid eller ork til å forandra så mykje i huset. No er sommaren her og ein bør kanskje ta seg tid til å nyta den i staden. Om du berre fortset å skriva litt om kvardagsting og har fine bilder (ikkje nøye om dei er brukt før :o)) så held det for oss som føljer deg. Kanskje energien kjem att når pollen sesongen er over.

  Ha ein fin sommar - og nyyyyyt den!

  SvarSlett
 15. Hei kjære vennen!
  Forstår så helt klart hva du mener med det du skriver - etter en del tid i blogglandia, føler man at man "går igjen". Men, når det er sagt, tror jeg at den opplevelsen først og fremst ligger hos en selv - jeg har iallfall IKKE gått lei av dine bilder - det er alltid nye vinklinger og spennende forrandringer, som ALLTID inspirerer! Ja, det vil jeg at du skal vite!!! Hi, hi - jeg holder altså mer enn gjerne ut - bare "pøs" på..!!!

  Ønsker deg en herlig helg - kooose deg masse!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 16. Nei, nei, nei- jeg blir så absolutt ikke lei av å se bilder fra den koselige stua di:) Hadde synes det var veldig leit om du bestemte deg for å slutte å blogge, jeg trives så godt her hos deg og koser meg med både bilder og tekst:) Og det høres jo ut som dere har et par "veldig bloggbare" prosjekter foran dere da, gleder meg til å se og høre mer.
  God søndagskveld!!
  Klem

  SvarSlett
 17. Jeg blir IKKE lei av innleggene dine uansett hva du viser... Så du får ikke lov til å slutte å blogge ;)

  Men jeg kjenner meg igjen i det du sier om at du føler at det blir litt det samme om og om igjen og at det ikke er alt man er 100% fornøyd med. Har den følelsen selv av og til... Det jo liksom litt begrenset hvor mye nytt og spennende jeg kan vise i fra en liten leilighet... :p ha ha ha

  Klemmer ♥

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)