onsdag 30. september 2009

Bilder fra hjemmet!!

Da er høsten kommet for fullt.. det regner og blåser som bare det! Det som er så deilig med det er at det blir roligere i hjemmet og tid til mer familie kos! Endelig har jeg fått skaffet meg ektorp stolene, disse har jeg ønsket meg lenge! De er så deilige å krype oppi og bare slappe helt av! Med et deilig mykt pledd og en kopp kaffe!

Nå til høsten har jeg masse nye prosjekter på gang! Det er malingsprosjekter, ommøblering og få inn en del jordfarger sammen med det hvite interiøret!
Ny spisestue er det også blitt, hvitt ovalt bord, sammen med en gammel kurvsofa, som er på tur til å bli hvit, pluss to gamle stoler etter Svein Olas bestemor. Gleder meg til å få pusset opp de, og sette dette sammen med spisebordet! ( Den gamle spisestuen skal på hytta etterhvert).. Men som vanlig klarer jeg ikke å vente til det skjer, så nå må jeg prøve å finne en lagringsplass til den gamle! Gleder meg masse til å få på plass alt.. tror det skal bli bra!!
Bilder kommer når alt er kommet på plass!
Ellers venter jeg på en jeanne darc living pute, kirkestake og fuglebur...


Når høsten kommer kryper vi inn og tenner lys og fyrer med ved. Det er en sjarm med høsten også :)
Ha en fortsatt fin lillelørdag!

2 kommentarer:

  1. Det e sant at høsten e ei nydelig tid! Når det storma kan vi gjem oss under pledde og kos oss med stearinlys, og når sola skin - ja da vil e gjerne te fjells å nyt all dem fine høstfargan i naturen :) Favoritt tida mi ja!

    kjempefine bilde fra heimen ja! :-) du he det veldig fint heime me d!:)

    SvarSlett
  2. Ja høsten er en nydelig tid, er faktisk mi favoritt årstid også.. bare synd det har vært sååå dårlig vær så lenge! Får ikke ut å nyte de nydelig høstfargene når regne høljer ned.. håper det blir bedre fremover!

    Takk, Heidi! KOselig at du syns det!!

    SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)