lørdag 25. juli 2009

Tiden flyr!!


 • Har hatt besøk fra en hærlig familie fra Gjøvik.. Men de dagene vi har hatt sammen gikk så alt for fort.. og nå er de alerede dratt! Men vi har kooost oss masse her i det lille huset.
 • Har også hatt noen interiørprosjekter.. Har laget meg en dekorasjon som nå henger over spiseplassen ute. Fant meg noen kvister, lagde meg noen lykter av blekkbokser og syltetøtglass, en fin ty fugl fra Gunnhild og noen blondeband.. så ble det en fin og annerledes dekorasjon!!
( skal legge inn bilder etterhvert)
 • På Tirsdag dro en gjeng med jenter til Halsa for å se den nye interør butikken "an angel by my side" heter den om jeg ikke husker helt feil. En nydelig og sjarmerende butikk..
 • Dit skal jeg ta turen oftere, det er i hvertfall helt sikkert!
 • Resten av dagen skal bare nytes med min lille familie <3

4 kommentarer:

 1. Liker stilen din;) Tror jeg må følge denne bloggen. Fant deg via Britt Inger;)
  Hvor ligger den butikken på Halsa? Skal nemlig dit i morgen;)

  SvarSlett
 2. Hei ;) tusen takk for det ;) Tregt svar ble dette, men den ligger ved ferjekaia på Halsa.. ;) sååå koselig og sjarmerende butikk ;)

  - Solveig

  SvarSlett
 3. Jeg så den med en gang vi kjørte av ferga. Dessverre var den stengt, både på manddag og tirsdag..:S Selger de masse fint der eller?

  SvarSlett
 4. Åj, det var dumt ja.. selger vanvittig masse fint der ;) Men vi var der på tirsdag, vi ringte etter Wenche, en trivelig og blid dame! Hun kom å åpnet for oss.. Det sto det på nettsidene deres at det bare var å ringe, så kunne de åpn utenom åpningstidene også ;)
  www.anangelbymyside.no (tror jeg nettsiden heter)..;)

  SvarSlett

Blir så glad for at DU skriver noen ord til meg, setter stor pris på det!! :)